Відродження легенди – GEMBALLA знову бере участь у АВТО-ШОУ!

Німецьке авто-ательє офіційно представило свої нові проекти, включаючи Gemballa Mirage GT Matt Blue Edition на Топ Маркус Монако 2011.

Комплектація супер-спорт автомобіля зібрана вручну на платформі Porsche 980 Carrera GT. Двигун потужністю 650 к.с. і обертальний момент у піку 630нМ. Динамічні показники рагон від 0 до 100 км/год за 3,7 секунд (в базі 3,9), від 0 до 200 км/год за 9,7 секунд (в базі 9,9). Максимальну швидкість вищу, ніж у серійної моделі і становить 335 км/год.Best Fake Watches
Gemballa також розширила свою товарну програму понад перелік моделей Porsche.

На авто-шоу Топ Маркус Монако представлений McLaren SLR Roadster, оснащений переднім спліттером із карбону та комплектом коліс від Gemballa. Gemballa пропонує перелік комплектуючих для Mercedes-Benz McLaren SLR та розробляє повну програму тюнінгу для німецько-британського супер-кара.

Але головною ПОДІЄЮ і — без перебільшення — родзинкою програми всієї виставки — стала офіційна подання та світовий дебют двох творів автомобільного мистецтва, GEMBALLA TORNADO, на платформі Porsche Cayenne (958) та GEMBALLA MISTRALE на платформі Porsche Panamera (970).

Дизайн, найпрогресивніші, випереджаючі, технології та застосування найкращих матеріалів, найважливіші складові для трансформації цих вишуканих автомобілів у щось абсолютно унікальне. GEMBALLA TORNADO і GEMBALLA MISTRALE зазнали практично повної переробки зовнішніх панелей своїх кузовів, із заміною більшості стальних панелей на легкі та міцні аналоги з карбону, виконані відповідно до унікальних розробок GEMBALLA. Також автомобілі оснащені комплектами нових коліс 22”, посиленими гальмівними системами та двигунами збільшеної потужності.били оснащены комплектами новых колес 22”, усиленными тормозными системами и двигателями увеличенной мощности.

Більш повна інформація про програму TORNADO представлена на тематичному сайті проєкту
www.pro-tuning.com.ua/tornado/

Випуск GEMBALLA TORNADO та MISTRALE приурочено до 30-річного ювілею бренду GEMBALLA у 2011 році. Тільки по 30 номерних комплектацій GEMBALLA TORNADO та GEMBALLA MISTRALE відповідно будуть випущені в обмеженій серії, що робить автомобілі особливо унікальними та ексклюзивними. Представництво GEMBALLA в Україні — Авто-ательє PRO-TUNING — бере активну та безпосередню участь у проектах легендарної марки, що відроджується. Дизайнерський відділ та майстри інтер'єрного цеху PRO-TUNING беруть участь у розробці концепцій та подальшому виробництві інтер'єрів автомобілів. До програми співпраці, крім іншого, входить надання консалтингово-маркетингових послуг та best Cartier replica for sale безпосередня участь у просуванні продукції, крім України, на ринках СНДReplica Watches

Всі новини